Πώς δημιουργήθηκε το meallion

Κουραστήκαμε να συμβιβαζόμαστε με ένα απλό ή γρήγορο φαγητό, τις κακοτοπιές του delivery και προσπαθώντας να βρούμε απάντηση στην αιώνια ερώτηση: τι θα φάω σήμερα, αύριο, μεθαύριο ή και όλη την εβδομάδα… Για αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα υπηρεσία που θα λύσει επιτέλους τον καθημερινό αυτό γρίφο! Μία υπηρεσία που θέλουμε να χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι!

Δύο χρόνια πριν...

Όλα ξεκίνησαν περίπου δύο χρόνια πριν, τότε που αν όχι όλοι αλλά σίγουρα αρκετοί είχαν τον χρόνο να εξασκήσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες, ζυμώνοντας ψωμάκια και όχι μόνο :). Τότε γεννήθηκε η ιδέα του meallion από τον Λάμπρο Βακιάρο και τον Θοδωρή Παπαλουκά, σε ένα μεσημεριανό γεύμα στο στούντιο του Λάμπρου. Ο Λάμπρος και ο Θοδωρής άρχισαν να κουβεντιάζουν το πώς θα μπορούσαμε να έχουμε όλοι καθημερινά στο τραπέζι μας το φαγητό που είχε ετοιμάσει ο Λάμπρος για τον Θοδωρή, με την ίδια ακριβώς ποιότητα και γεύση και με σεβασμό προς τους καταναλωτές, το περιβάλλον αλλά και τους ίδιους.

Περισσότερος χρόνος για εσάς

Φανταστείτε το συναίσθημα του να έχετε μέσα σε 2΄ την πολυτέλεια να απολαύσετε πολύπλοκες και παράλληλα απλές γεύσεις κατευθείαν στο πιάτο σας, μαγειρεμένες με αγάπη από έναν διακεκριμένο chef. Και όλα αυτά, μόνο με ένα ζέσταμα! Και εκτός αυτού, να γλιτώνετε τουλάχιστον 30-35 ώρες τον μήνα, τις οποίες θα αφιερώνετε σε ό,τι έχει πραγματική αξία για εσάς.

Ξεχάστε ψώνια, μαγείρεμα και όλα όσα ακολουθούν στην κουζίνα. Με το meallion έχετε στο ψυγείο, στο σπίτι ή στο γραφείο, φρέσκα, απολαυστικά και ποιοτικά γεύματα. Απλά δεν περιγράφεται!

Και γιατί meallion;
Για ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ανακαλύψετε!